Стопкадър бТВЗлатимир Йочев разпъна на кръст Костадин Костадинов с неудобни въпроси.Поводът

...
Стопкадър бТВЗлатимир Йочев разпъна на кръст Костадин Костадинов с неудобни въпроси.Поводът
Коментари Харесай

Темите за Русия и Украйна скараха Костадинов и Злати Йочев

Стопкадър бТВ

Златимир Йочев разпъна на кръст Костадин Костадинов с неуместни въпроси.

Поводът беше фотография, на която се вижда, че водачът на „ Възраждане “ е на формален банкет в съветското посолство.



„ Защо бяхте там, откакто Русия ни разгласи за неприятелска страна “, попита Йочев.

„ Погледнете хронологията, и ще видите, че ние първо обявихме Русия за неприятелска страна, като наложихме наказания и затворихме пристанищата. Ние бяхме първата страна в Европа, която публично разгласи друга страна за неприятелска “, отговори политикът.

„ Вие сте прорпуска партия. Какъв сигнал давате с това, като отидохте в съветското поолство “, зададе различен въпрос водещият на утринния блок по бТВ.



„ Когато бях в полското посолство преди две седмици, това значи ли, че сме прополска партия. Като бях в алжирското посолство преди два месеца, значи ли, че сме проалжирска партия “, отвърна Костадинов.

„ Имахте ли диалог с Елеонора Митрофонова “, изиска да разбере Йочев.

„ Не. Бях един като всички останали на общия банкет “, сбит беше Костадинов.

„ Как ще коментирате в този момент новото държавно управление и позицията България да подкрепя още по-активно с военна помощ в Украйна “, продължи да любознания журналистът.



„ Имаме информация, че новият боен министър, който апропо дано да кажа, че е някогашен украински чиновник, тъй като е работил в украинското министерство на защитата, най-вероятно ще желае да бъде обещано цялото тежко въоръжение на българска войска. Тоест, освен ракетните комплекси С 300, които пазят София и Козлодуй, само че и българските танкове, може би и българските самолети всичките, както и една голяма една огромна част от остатъчното българско далекобойно оръжие “, отвърна Костадинов.

„ Другата седмица ще има среща, на която украинците ще изискат от европейските страни още веднъж оръжие и Тагарев ясно съобщи през вчерашния ден, че каквото му бъде поискано, той ще го даде. Остава въпросът да забележим какво ще изискат украинците, само че аз това, което мога да кажа е, че ще създадем всичко належащо съгласно нашите благоприятни условия и законовите условия да не допуснем България да бъде разоръжена, към този момент освен от американците “, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР